Navigatie

Lunch - Diner



Voorgerechten  | Hoofdgerechten

Nagerechten | Menu's | Wijnkaart

______________________________________

Bij Restaurant de Markies streven wij naar het bieden van "Toegangkelijke Luxe" voor iedere gast.
Oprechte interesse en zorg voor u als gast zijn hierin van groot belang.
Met pure ingredienten en spannende smaakcombinaties proberen wij van uw bezoekeen onvergetelijkeervaring te maken, iedere keer weer.
daarnaast dragen wij graag ons steentje bij aan het tegengaan van voedselverspilling : een compacte menukaart met voldoende variatie.

Laat u zich liever verrassen? Ons keukenteam onder leiding van Chefkok Erik Douma, gaat de uitdaging graag aan!

_____________________________________


Lunchmenu:

3 - Gangen voor  29,50

Dinermenu:

3 - Gangen  voor  42,50  

(Bovenstaande menu's zijn dagelijks wisselend)

_____________________________________

Lunch gerechten         

                                                                

* Soep van de dag - Brood - Kruidenboter    7,50

* Foccacia - Kalfsgebraad - Geschroeide tonijn - Enoki - 

   Rucola - Tonijnmayonaise    9,50

* Speltbrood - Hooibloemkaas - Raapsteel - Picalilly - 

   Abrikoos    9,50

* Brioche - Gerookte zalm - Gepocheerd ei - Hollandaise saus

   Champignons - Spek     9,50  

* Salade - Spelt - Eendenham - Rabarber - Perzik   12,50

* Salade - Watermeloen - Burrata - Tomaat - Basilicum - 

   Geroosterde groenten     12,50  

* Salade - Zeeduivel - Gamba - Zeeduivel    12,50 

* Uitsmijter van 3 eieren - Boerenham - Spek - Kaas     9,50

_______________________________________