Navigatie

Lunch - Diner

Menu's 
_
__________________________

Bij Restaurant de Markies streven wij naar het bieden van

"Toegankelijke Luxe" voor iedere gast.

Oprechte interesse en zorg voor u als gast zijn hierin van groot

belang.

Met pure ingrediënten en spannende smaakcombinaties proberen

wij van uw bezoek een onvergetelijke ervaring te maken, iedere

keer weer.

Daarnaast dragen wij graag ons steentje bij aan het tegengaan

van voedselverspilling: een wisselende compacte menukaart

met voldoende variatie.

Laat u zich liever verrassen? Ons keukenteam onder leiding van

chef kok Erik Douma, gaat de uitdaging graag aan!

________________________________________________


Lunchmenu:

29,50   - 3-Gangen Lunchmenu  



Lunch gerechten   [ vanaf 7,50 ]                                                              

* Markies  12-uurtje 

* Soep van de dag - Brood - Kruidenboter   

* Uitsmijter van 3 eieren - Boerenham - Spek - Kaas   

* Brioche - Gerookte zalm - Roomkaas - Komkommer -

   Kappertjes 

* Panini - Serranoham - Tomaat - Mozzarella - Pesto  

* Salade du Chef - Dagelijks wisselende salade

3 Gangen Chefs menu  [ vanaf 48,50 ]                                                        


Diner Gerechten 


Voorgerechten
 

Garnaal - Crab - Vadouvan - Avocado - Witlof - Viskuit

Eendenlever - Brioche  - Tutti frutti - Balsamico

Gamba - Thaise curry - Paksoi - Naanbrood 

Jack fruit "pulled pork" - Zwarte quinoa - Spinazie -

Gepocheerd ei 

3 verschillende soepjes met passend garnituur 

Hoofdgerechten 

Kabeljauw - Broccoli couscous - Amandel - Yuzu beurre blanc  

Eendenborst - Pompoen - Biet - Kruidencrème - Steranijs

Runderlende - Pastilla - Ui - Knolselderij - Rode wijn 

Tarte tatin van tomaat - Petit Doruvael - Risotto kroketjes - Lavas 

voor-4

voor-6

voor-7