Navigatie

Menu

Menu's | Wijnkaart

Lunchmenu:

32,50   - 3-Gangen Lunchmenu  
               ( Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht ) 

  

Dinermenu  -  Menu du Chef 

12,50   -   Voorgerecht  
12,50   -   Tussengerecht
25,50   -   Hoofdgerecht  
12,50   -   Kaasgerecht 
10,50   -   Nagerecht 

  

Impressie van gerechten van een Chefs menu:
 

Voorgerechten - Tussengerechten 

Garnaal - Crab - Vadouvan - Avocado - Witlof - Viskuit

Eendenlever - Brioche  - Tutti frutti - Balsamico

Gamba - Thaise curry - Paksoi - Naanbrood 

Jack fruit "pulled pork" - Quinoa - Spinazie - Gepocheerd ei 

3 verschillende soepjes met passend garnituur 

Hoofdgerechten 

Zalm - Asperge - Zilte groenten  - Hollandaise 

Lamsrump in het hooi - Gegrilde groenten - Roseval aardappel -
Dragon 

Tarte tatin van tomaat - Petit Doruvael - Risotto kroketjes - Lavas 

Nagerechten 

Romanoff - Panna cotta -  Steranijs - Aardbei - Tuille krokant 

Sinaasappel - Roze peper - Vanille roomijs - Witte chocolade 

Pure chocolade - Roodfruit - Crème fraiche - Maanzaad